var gick det fel?

Inser att min och många näras ångest kan kokas ner i den enda frågan.
I vilket ögonblick valde jag att ta av åt höger trots att jag alltid vetat att jag alltid, alltid ska välja vänster. Vilket val var det som gjorde att jag hamnade just här idag? Jag har gått väldigt långt tillbaka i tiden och letat.
Men har inte hittat det ännu.
Och var hade jag varit om jag valt rätt den gången?

Kommentarer
Postat av: S

Det är många vägskäl kvar, misströsta inte. Förr eller senare väljer vi rätt. Eller hur?

Det finns många lägenheter i Stockholm som är till salu... Alla är inte jättedyra.

2006-11-16 @ 10:34:30
Postat av: Mian

Visst är det fascinerande, hur ett till synes litet beslut i ett till synes obetydligt ögonblick får sådana stora konsekvenser. Det tänker jag på ofta. Exempel: Om jag inte skickat in den där jobbansökan för många år sedan. Fast ansökningstiden redan gått ut. Om jag inte ringt och mer eller mindre tjatat mig till en intervjutid. Då hade jag: 1.Inte bott där jag bor idag. 2.Inte bott tillsammans med den jag bor med idag. 3.Inte haft det barn som står bredvid mig just nu och säger "ka ka" eftersom ankan låter så. Ja, jag hade säkert inte heller varit på väg till Malmö i helgen :-)

Kruxet är ju bara att det inte finns någon praktisk skylt vid de där vägvalen, som talar om vart vägarna kommer att leda.

Och jag håller med S. Tänk på alla vägval som du har kvar att göra. Där du har chansen att det blir åt allra bästa hållet. (Och då menar jag inte bara geografisk riktning...)

2006-11-16 @ 13:29:16
Postat av: ensamvuxen

Ni är fina.
Nu blev jag lite gladare.

2006-11-16 @ 21:37:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback